Производи - Seed of life

Wise crackers – Пиперка и тиква

Бренд - Seed of life

Пикантно лути, избалансирани со семки од тиква и сончоглед. Ориенталниот вкус од кимот Ви ја дава богатата ароматична завршница.

  • Категорија: храна
  • Сподели:

Други Производи