Производи - Seed of life

Wise crackers – Ким и индиски ореви

Бренд - Seed of life

Егзотичноста на куркумата споена со нежно кремастиот вкус од индискиот орев, зачинет со ароматичноста на кимот, го прави овој производ уникатен по квалитет.

  • Категорија: храна
  • Сподели:

Други Производи