Производи - Seed of life

Wise crackers – Бадем и рузмаин

Бренд - Seed of life

Замислете крцкав бадем, со освежителен вкус на рузмарин. На ова додадете го богатството од Омега-3 во ленененото семе и… ги добивате вкусните и здрави КЛИКЕРИ.

  • Категорија: храна
  • Сподели:

Други Производи