Производи - Seed of life

Hyper bar – Какао

Бренд - Seed of life

Сладост која не потсетува на детството кога јадевме чоколадо, но сега со активирани семиња, бадеми и урми.

  • Категорија: храна
  • Сподели:

Други Производи