Производи - Bunge

BORDS EVE со маслиново масло

Бренд - Bunge

Доловете го вкусот на Медитеранот и вкусот на Скандинавските кујни со верзијата на Bords Eve со маслиново масло.

  • Пакување: 500 гр
  • ЕАН Код: 5900247001196
  • Пакет: 12
  • Рок на траење: 150 дена
  • Категорија: храна
  • Сподели:

Маргарин со намалена масленост
Масти: 60%

Состојки: вода, растителни масла (маслодајна репка, маслиново – 4%), растителни масти (палмина, кокосова), сол (1.4%), емулгатори (моно- и диглицериди на масни киселини, лецитин), обрано млеко во прав, конзерванси (сорбинска киселина), вкус, регулатор на киселот (лимонска киселина), витамини (А, Д), боја (каротени).
Не содржи хидрогенизирани масти.

Други Производи