Производи - Bunge

BOLERO лајт

Бренд - Bunge
  • Пакување: 400 гр
  • ЕАН Код: 5900012004360
  • Пакет: 16
  • Рок на траење: 150 дена
  • Категорија: храна
  • Сподели:

Други Производи