ЗА ШТО СОНУВА ЛЕБОТ

Малку солената варијанта на BORDS EVE со природна мекост. Солениот вкус го прави идеален за сендвичи и за тостирани лепчиња.

Повеќе

Нови Производи

за нас

ГЕНЕРАЛЕН ЗАСТАПНИК И ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР

... Повеќе

ПРОИЗВОДИ

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ СЕ ОД РЕНОМИРАНИ
ЕВРОПСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

... Повеќе